PROFESSIONEEL WRAPPEN

STA IN DE SPOTLIGHT MET DE KUNST VAN HET WRAPPEN

ONZE WRAP DIENSTEN

CARWRAPPING

Met carwrapping kan u uw voertuig een zeer exclusieve look geven. Van color change tot een full color print design op maat. Dit alles is mogelijk bij MYEDGY moj blog.

ACCENT WRAPS

Met enkele accenten kunnen wij uw wagen personaliseren tegen een scherpe prijs. De keuze is onbeperkt, van spoiler, interieur, gril, dak, .. alles is mogelijk.

RAAM -GLAS FOLIE

Zowel aan de binnen -of buitenzijde van ramen doormiddel van folie met zandstraaleffect, spiegelfolie of zonwerende folie. Dit zorgt voor meer privacy of branding van uw zaak aan de voorgevel.

PRINT -en RECLAME WRAPS

Eenvoudigweg wrappen we uw voertuig in de branding van uw bedrijf. Zo heeft u rijdende reclamedragers voor uw bedrijf op de baan. En met de vele files, staat uw bedrijf extra lang in de kijker.

LAKBESCHERMING

Met behulp van speciale Paint Protection Films o.a. Xpel, Hexis bodyfence of Suntek. Kunnen we uw kostbare wagen beschermen tegen steenslag, krassen, ..

BOOTWRAPPING

Uw boot wrappen biedt enerzijds bescherming, anderzijds krijgt het een zeer uniek karakter. Van color change tot een op maat design alles is mogelijk..

RUITEN TINTEN

Via deze techniek wordt er een folie aan de binnenkant van uw ramen geplaatst. Hierdoor worden UV-stralen buitengehouden, krijgt u een sportievere look en geniet u van meer privacy.

MUUR WRAPS

Ooit al gedacht om uw interieur een blits uiterlijk te geven? Met behulp van een grote sticker kunnen wij uw muren en het meubilair een leuke toest bezorgen.

Wens je next-level te gaan lekarna-slovenija.com southafrica-ed.com? Buig dan samen met MYEDGY het universum!

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte omtrent deze service aan.


- MYEDGY.BE | LAAT ONS HELPEN.
Lanceer de Rakket