KWALITEITSVOLLE VISUALS.

LOGO • HUISSTIJL • BRANDING • KLEDING • WRAPPEN • BUITENRECLAME

Ben je opzoek naar een goed reclamebeeld? Dan kan MYEDGY kracht bij sturen door een totale oplevering van uw projecten te voorzien.

Onze designers zijn jong, attent, creatief en vooral gedreven door passie en liefde voor hun vak.

Heeft uw zaak, project of evenement een nieuwe uitstraling nodig? Dan zorgt ons team in samenspraak met u een branding van een volwaardige uitstraling. Hierdoor kunnen we van jouw merk een echte eye-catcher maken met verhaal.

Van een krachtig logo, huisstijl branding, een straffe website of webshop tot het wrappen van uw voer- of vaartuig(en).

Bent u eerder geïnteresseerd in buitenreclame of opzoek naar kwaliteits- volle kleding om te bedrukken, borduren of te verkopen op evenementen, online of als merchandise voor je YouTube kanaal website? Dan is ook dit geheel mogelijk bij MYEDGY. Wij doen voor jouw het design tot oplevering.

Logo – Huisstijl

v.a. € 949,00 tot € 2599

Of we nu een nieuw logo al dan niet met bijhorende huisstijl of een huisstijl op basis van je bestaand logo moeten ontwerpen. Wij bij MYEDGY kunnen dit voor je realiseren. Natuurlijk houden wij rekening met uw wensen, uw eventuele huidige huisstijl en de doelgroep waarin uw bedrijf actief is. Onder het huisstijl ontwerp vallen standaard het briefpapier, visitekaartje en de enveloppe. Met andere zaken zoals het ontwerp van een informatiemap, notitieblok en afsprakenkaartje, kunnen we u natuurlijk ook van dienst zijn.

Wens je next-level te gaan? Buig dan samen met MYEDGY het universum! Vraag vrijblijvend en gratis een offerte omtrent deze service aan.

Lanceer de Rakket