HUWELIJKS FOTOGRAFIE.

Bent u op zoek naar een professionele trouwfotograaf die van uw trouwdag een prachtige reportage maakt?

Een kennismaking’s gesprek bij ons op kantoor. Hier leren we u beide beter kennen en krijgen wij een beter idee wat uw verwachtingen zijn voor deze speciale dag.

Wellicht het belangrijkste dat wij moeten weten. Uw trouwdatum, locatie en het uur van aanwezigheid.

Betrouwbaarheid, vakmanschap en stiptheid zijn enkele kenmerken die wij zeer belangrijk vinden voor een professioneel huwelijksfotograaf mét ervaring.

hoeveel kost een huwelijksfotograaf?
- MYEDGY.BE | LATEN WE SAMEN EEN MAGISCHE DAG CREËREN.

Heeft de fotograaf een reservecamera bij? Krijgen wij alle foto’s of een beperkte selectie? Zijn de foto’s bewerkt of onbewerkt? Staat er een copyright vermelding op de foto’s? Hoe worden de foto’s afgeleverd? Dit zijn wellicht een aantal vragen die door u hoofd spoken. Maar één van de meest gestelde vragen zijn: Wat is de prijs van een huwelijksreportage? Hoeveel kost een huwelijksfotograaf? Hoeveel kost een trouwreportage?

Wat bepaalt nu de prijs?

Bij een huwelijksreportage zijn er letterlijk oneindig veel mogelijke tarieven, pakketten of afspraken die gemaakt kunnen worden. Daarom nodigen we ieder koppel graag uit voor een consultatie, zodoende dat het zeer duidelijk wordt wat jullie precies verwachten en hoe wij deze verwachtingen voor u zullen inlossen.

Bereidt jezelf een beetje voor met voldoende vragen, zodoende er een correct voorstel voor jullie gemaakt kan worden.

Om u een idee te geven een gemiddelde huwelijksreportage zal tussen de  800 en de 4.500,- euro kosten, afhankelijk van jullie wensen en verwachtingen.

De manier waarop wij werken is met een contract waarin duidelijk omschreven staat wat er is afgesproken om misverstanden of discussies te vermijden. Gelukkig hebben wij hier tot op heden nog nooit problemen mee ondervonden.

Voor huwelijksreportages vragen wij een voorschot van 30% van de totaalprijs bij het tekenen van het contract, 20% drie weken voor jullie huwelijk en 50% voor oplevering van de foto’s.

Kan het ook gratis?

Uiteraard kan het ook gratis, maar dan zal je eerder een vriend, collega een kennis of familielid moeten zoeken die met zijn camera als hobbyfotograaf graag jullie trouwfoto’s wil verzorgen.

Echter raden wij bij MYEDGY een hobbyfotograaf sterk af, omdat deze allicht aan kennis, inzicht, techniek, lichtkennis, scherpte-diepte en compositie ontbreekt om jouw huwelijk onvergetelijk te maken. Normaal gezien trouw je ook maar één keer, doe het daarom goed en neem geen risico, want je huwelijksdag kan je niet zomaar nog eens snel overdoen.

Je betaalt een professioneel bruidsfotograaf niet enkel voor zijn aanwezigheid, maar ook voor zijn vakmanschap, kennis en nabewerking van uw huwelijksfoto’s.
Lanceer de Rakket