FOTOGRAFIE SERVICE.

Of het nu gaat om een gelegenheid of om een B2B portret van uw zaak. Wij bij MYEDGY hebben ervaren professionele, attente fotografen die graag alles vast leggen op de gevoelige plaat. Met enorme passie voor hun vak zetten zij zich graag in naar uw wensen.

BIJ MYEDGY ZIJN ER GEEN ONVERWACHTE KOSTEN, WANT DAAR HOUDEN WE ZELF OOK NIET VAN.

- MYEDGY.BE | THINK ABOUT IT.

WAT VOOR TYPE FOTOGRAAF ZOEK JE?

Super wijs! Je organiseert een evenement en je wenst hier 1 of meerdere fotografen voor in te huren. Zoek niet verder, bij MYEDGY ben je hiervoor aan het juiste adres.

Ben je opzoek naar een trouwfotograaf die van uw trouwdag een prachtige reportage maakt? Bij MYEDGY weten we maar al te goed hoe een mooie fotorapportage kan bijdragen aan een fijne herinnering van uw dag.

Geef jouw website, zaak de nodige aandacht met professionele fotografie. De foto’s kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden in uw website of als share en marketingdoeleinden op social netwerk platformen.

Wens je graag een mooie herinnering aan je bolle buikje? Dan kan je hier bij MYEDGY terecht voor een zwangerschapsfotoshoot. Een zwangerschapsfotosessie kan op locatie, aan huis of in een professionele studio.

Zet je grootste wonder op de gevoelige plaat. In de praktijk is het beste moment om je pasgeboren baby te laten fotograferen binnen de eerst twee weken na de geboorte

Opzoek naar een fotograaf om een verjaardag reportage te komen maken? Onze attente en kindvriendelijke fotografen staan voor u klaar, zo heeft u en uw familie meer tijd voor elkaar, wij zorgen op de achtergrond voor een mooie herinnering.

Wens je next-level te gaan? Buig dan samen met MYEDGY het universum!

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte omtrent deze service aan.


Lanceer de Rakket