VISUELE VERHALEN.

Onze kwaliteitsnormen gelden in termen van vip service, technische expertise en advies. Ons super enthousiast team heeft de nodige know-how en 18 jaar ervaring om met jouw merk next level te gaan.

LATEN WE SAMEN HET UNIVERSUM BUIGEN

Zowel met foto’s & films kunnen wij uw project, zaak of evenement naar een hoger niveau tillen.

Laat ons een verhaal vertellen.

VERHAAL

Of het nu gaat om een ​​merk, een franchise of een bedrijf, de manier waarop het verhaal door mensen wordt verteld en ervaren, scheidt u van alle anderen. Daarom analyseren we ieder project en geven het door onze unieke formule om aan uw verwachtingen te voldoen. Bekijk ons proces.

FOTOGRAFIE

Geef jouw website, evenement of bedrijf de nodige aandacht met fotografie southafrica-ed.com. De foto’s kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden in uw website of als share en marketingdoeleinden op social netwerk platformen. Wat voor type fotograaf zoek je?

FILM

We maken niet alleen een video’s, we produceren films. Een slim verhaal vastgelegd op onze cinema camera’s. De welke zo zijn opgesteld om een  meeslepende verhaal te vertellen aan uw publiek – en geeft u uiteindelijk dat concurrentievoordeel.

MOTION & 3D VISUALISATIE

Van eenvoudige titels tot complexe 3D-visualisaties, we breken een complex onderwerp op in een helder en geanimeerd verhaal, zodat u uw klanten op een leuke en unieke manier kunt bereiken.

Wens je next-level te gaan? Buig dan samen met MYEDGY het universum!

Vraag vrijblijvend en gratis een offerte omtrent deze service aan.


Lanceer de Rakket